Pinchos Jönköping - Servis och kök

Vi har i nuläget gott om extrapersonal men har äntligen chansen att erbjuda en 50% i servering/bar/hov och 50% i köket. Hos oss är dagarna varierande. Vi ser gärna att du jobbat med människor förut och att du har lätt att ta för dig. Alltid ett ess i rockärmen och nära till ett leende.

Ansökan & Frågor: 
Skicka en kort presentation till info@jonkoping.pinchos.se

Vi träffas för intervjuer löpande så sök redan idag!


Pinchos Heden, Göteborg - Kockar

Nu behöver vi förstärkning till köket på Pinchos Heden i Göteborg. För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänster: Kockar
Omfattning: Heltid/deltid/enl avtal
Tillträde: Omgående
Ansökan: Skickas till evelina@pinchos.se, märk med "Ansökan kock"


Pinchos Skellefteå - full styrka

Inom kort slår vi äntligen upp dörrarna till cirkusen i Skellefteå, därför söker vi nu efter ett helt team som kan hjälpa oss i manegen (nåväl, restaurangen). Är du en av de där energiknippena som bara älskar att få folk att trivas och som arbetar bäst när det är mycket att göra? Då är du kanske (förmodligen!!) den vi söker!

  • Vi är för stunden på jakt efter allt från köksmästare och souschef till kockar, hovmästare, servis- och barpersonal.
  • Vi söker både dig med erfarenhet av restaurangbranschen och dig som är sugen på nya utmaningar - personlighet och ambition kan ta dig hur långt som helst hos oss!
  • Vi har både hel-, deltid och extratjänster lediga och kan erbjuda en unik arbetsmiljö och riktigt schyssta avtal!

Ansökan: Skickas till arbeta@skelleftea.pinchos.se


Pinchos Katrineholm - Helt ny styrka till ny restaurang!

I oktober öppnar Pinchos äntligen i Katrineholm, men ingen cirkus utan artister! Vi söker nu efter ytterligare talanger till köket.

Du som söker en ledande position har erfarenhet sedan tidigare, är duktig på att leda och inser vikten av att kunna jobba mot såväl gäster som medarbetare. Du brinner för det du gör och har höga ambitioner.

Du som söker till kock/kallskänka trivs med att jobba i högt tempo, älskar att träffa människor och är duktig på att sprida energi omkring dig. Kanske har du erfarenhet sedan tidigare, detta är dock inget krav. Utbildning ges på plats hos oss och vi värdesätter personlighet och engagemang över allt annat.

Tjänster: Köksmästare, kökspersonal
Omfattning: Heltid/deltid/extra enl överenskommelse
Tillträde: Under hösten enl överenskommelse
Ansökan & frågor: Skickas till info@katrineholm.pinchos.se, märk ansökan med aktuell/a tjänster


Pinchos Borås - CirkusartistER SÖKES!

Servis heltid & deltid:
Vi söker en härlig rackare som kan stärka vårt team i servisen till hösten. Meriterande är att du jobbat inom service förut och är hungrig, lättlärd och glad. Gäster och god stämning är det bästa du vet!

Kock/kallskänka/köksbiträde 50%:
Du har jobbat i branschen tidigare och är redo för nya utmaningar. Du älskar mat och är tävlingsinriktad och full av idéer.

Ansökan & Frågor:
Skicka en kort presentation till info@boras.pinchos.se eller ring 033-419546 om du har frågor. 

Vi träffar sökande löpande så sök idag! 


Pinchos Fridhemsplan, Stockholm – Servis och kök

Nu söker vi nya talanger till vår restaurang vid Fridhemsplan i Stockholm. Vi söker dig som gillar att bjuda på sig själv och att kan prestera i en stressig miljö, har lätt för att ta initiativ och älskar att prata med människor.

Erfarenhet inom restaurangbranschen är inget krav men en fördel, framför allt annat värdesätter vi personlighet och ambition.

Tjänster: Köks- & servispersonal
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Omgående
Ansökan: Skickas till gabriella@pinchos.se


Pinchos Malmö – FULL STYRKA till vår andra restaurang i malmö!

Till hösten öppnar vår andra restaurang i Malmö (på Generalsgatan 1). Nu söker vi dig som är intresserad av ett socialt jobb i den moderna restaurangkulturen, som brinner för service och är duktig på att sprida positiv energi och jobba i ett högt tempo.

Till flera av de lediga tjänsterna är restaurangerfarenhet inget krav då vi utbildar på plats, en glad och social personlighet samt känsla för teamwork är något vi värdesätter.

Du som tror en chefsposition skulle passa dig bör ha en stark känsla för struktur och ledarskap, samt en hög ambition och förmåga att sprida energi till dina medarbetare.

Vi söker:
Restaurangchef
Köksmästare
Barchef
Souschef
Hovmästare
Kockar
Servispersonal
Barpersonal

Omfattning:
Heltid, deltid och extrapersonal

Ansökan & frågor servis och bar: 
info@malmo.pinchos.se

Ansökan & frågor kök:
koket@malmo.pinchos.se


Pinchos Halmstad – Nu vill vi utöka vårt team!

Vi söker dig som gillar att bjuda på sig själv och att kan prestera i en stressig miljö, men eftersom vi utför allt vårt jobb med en enastående teamkänsla blir arbetet roligare än något annat arbete du tidigare gjort!

Erfarenhet inom restaurangbranschen är absolut inget krav men en fördel, en glad och social personlighet samt teamwork är något vi värdesätter.

Vi söker personal till:
Köket - heltid/deltid

Skicka din ansökan till info@halmstad.pinchos.se