Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som så där lite… Pincholicous! 

 

Pinchos Halmstad - kockar

Nu behöver vi förstärkning till köket på Pinchos i Halmstad. För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänster: Kockar
Omfattning: Heltid/deltid/enl avtal
Tillträde: Omgående

Ansökan skickas med CV samt personligtbrev till info@halmstad.pinchos.se


Pinchos Jönköping - Kockar SÖKES!

Kock/kallskänka/köksbiträde 100% + extra:
Just nu söker vi efter förstärkning till köket i Jönköping. Du har jobbat i branschen tidigare och är redo för nya utmaningar. Du älskar mat och är tävlingsinriktad och full av idéer. För stunden har vi en heltidstjänst ledig, samt plats för dig som vill jobba extra.

Ansökan & Frågor:
Skicka en kort presentation till info@jonkoping.pinchos.se.

Vi träffar sökande löpande så sök idag! 


Pinchos Fridhemsplan, Stockholm – Servis och kök

Nu söker vi nya talanger till vår restaurang vid Fridhemsplan i Stockholm. Vi söker dig som gillar att bjuda på sig själv och att kan prestera i en stressig miljö, har lätt för att ta initiativ och älskar att prata med människor.

Erfarenhet inom restaurangbranschen är inget krav men en fördel, framför allt annat värdesätter vi personlighet och ambition.

Tjänster: Köks- & servispersonal
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Omgående
Ansökan: Skickas till anna.lindberg@pinchos.se.

Pinchos Lund - Kökschef & Kockar

Nu behöver vi förstärkning till köket på Pinchos i Lund. För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Vi söker dig med ledarerfarenhet som är redo och ser fram emot att få leda ett kock team till nya meriter. Tidigare erfarenhet är fördelaktigt.

Tjänster: Köckschef
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

CV + Personligt brev skickas till Felix@halmstad.pinchos.se


Pinchos Heden, Göteborg - Kockar

Nu behöver vi förstärkning till köket på Pinchos Heden i Göteborg. För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänster: Kockar
Omfattning: Heltid/deltid/enl avtal
Tillträde: Omgående
Ansökan: Skickas till evelina@pinchos.se, märk med "Ansökan kock"


Pinchos Norrlandsgatan, Stockholm - Helt nytt team!

Under våren 2018 öppnar vi Pinchos på Norrlandsgatan, ett stenkast från Stureplan och vi söker ett helt nytt team medarbetare! För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Var med från starten av Sveriges största Pinchos! 

Tjänster: Kockar, restaurangbiträde, barpersonal, servis
Omfattning: Heltid/deltid/enl avtal
Tillträde: Under våren 2018
Ansökan: Skickas till info@norrlandsgatan.pinchos.se med CV och personligt brev.