Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som så där lite… Pincholicous! 


Pinchos Halmstad

Kockar - Heltid och deltid
Vi söker dig med intresse för matlagning och restaurangarbete. Social kompetens viktigare än erfarenhet, men viss erfarenhet är ett plus. Vi lär upp dig på plats!         

Servis -  Extra timmar / Helgjobb
Vi söker en glad person som känner att de har tempot och glädjen att tillsammans med vår härliga personal kunna leverera ett glatt bemötande till gäster såväl som annan personal. Tidigare erfarenheter av restaurangjobb är en fördel men inget krav.

Bartender – Extra / Helgjobb
Du som är intresserad av att blanda goda drinkar med ett glatt humör och jobba i ett härligt team. Erfarenhet är alltid ett plus. Tidigare erfarenheter av restaurangjobb är en fördel men inget krav. 

Ansökan: CV & personligt brev skickas till info@halmstad.pinchos.se 


Pinchos Lund

Bartender på deltid/efter överenskommelse

Du som är en glad person och känner för att jobba med ett härligt lag på Pinchos i Lund, vänd dig hit. 

Vi ser det som en fördel men inga krav med erfarenhet inom bar.

Servis extra timmar / helgjobb

Vi söker en glad person som känner att de har tempot och glädjen att tillsammans med vår härliga personal kunna leverera ett glatt bemötande till gäster såväl som annan personal.

Tidigare erfarenheter av restaurangjobb är en fördel men inget krav.

Ansökan: CV och ett personligt brev till oss på info@lund.pinchos.se


PINCHOS LULEÅ - HELT NYTT TEAM!

Under våren 2018 öppnar vi Pinchos på Storgatan 30 och vi söker ett helt nytt team medarbetare! För att passa hos oss bör du trivas i en fartfylld miljö och ha lätt för att bjuda på dig själv. Du är en frisk fläkt och sprider positiv energi omkring dig. Var med från starten av VÄRLDENS nordligaste Pinchosrestaurang! 

Tjänster: Hovmästare, Kökschef, Souschef, Bartenders, Restaurangbiträde & Servis
Omfattning: Heltid/deltid/extra enligt avtal
Tillträde: Under våren 2018
Ansökan: Skickas till arbeta@lulea.pinchos.se med CV och personligt brev.