PINCHOS STOCKHOLM, Kungsholmen - Ny styrka!

Under våren 2017 öppnar Pinchos i Stockholm. Till enheten på Kungsholmen söker vi nu en helt ny styrka och söker talanger till allt från köksmästare, restaurangchef, barchef & hovmästare till servis, bar- och kökspersonal.

Chefspositioner: Har du jobbat några år i branschen och har lätt för att leda och ta ansvar? Brinner du för att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse? Gillar du högt tempo och kan hålla många bollar i luften? Svarar du ja på dessa tre frågor, SÖK!

Övriga positioner: Vi på Pinchos värderar personlighet över allt annat. Hur vi jobbar lär vi dig lätt om du är lyhörd och intresserad. Så är du sugen på en utmaning och har ett jäkla driv, vilja och har pratat med människor förut, SÖK

Tjänster: Köksmästare, Restaurangchef, Barchef, Hovmästare, servis, bar- & kökspersonal
Omfattning: Heltid/extra totalt ca 20 tjänster. 
Tillträde: Våren 2017, enligt överenskommelse, rekrytering sker i mars

Ansökan: Skickar du till info@stockholm.pinchos.se ange gärna i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Sista ansökningsdag: 31/3


Pinchos Eskilstuna - Kockar / köksbiträden

Under våren 2017 öppnar Pinchos i Eskilstuna. Inför premiären vill vi förstärka vår personalstyrka med kockar/köksbiträden för deltidstjänster. 

Du brinner för service, är stresstålig och förstår vikten av att minsta detalj sitter. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänster: Kockar / köksbiträde
Omfattning: Deltid/Extra vid behov/Heltid
Tillträde: Våren 2017, enligt överenskommelse
Ansökan: Skickar du till mattias@eskilstuna.pinchos.se eller ringer 072253350


Pinchos Lidköping - Kockar / köksbiträden

Under våren 2017 öppnar Pinchos äntligen i Lidköping. Inför premiären vill vi förstärka vår personalstyrka med kockar/köksbiträden för deltidstjänster. 

Du brinner för service, är stresstålig och förstår vikten av att minsta detalj sitter. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Tjänster: Kockar / köksbiträde
Omfattning: Deltid
Tillträde: Våren 2017, enligt överenskommelse
Ansökan: Skickar du till anette@mirifastigheter.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Frågor besvaras av Anette Reljanovic via mail: anette@mirifastigheter.se.


Pinchos Jönköping - Kock/köksbiträde

Nu har vi chans att anställa fler i köket! Vi letar efter riktiga vinnarskallar som älskar gäster, full fart och mat. Du har en bakgrund i branschen och ÄLSKAR utmaningar, eller så har du bara rätt inställning och fattar allt på en gång. Kanske är detta nästa steg för dig som redan gjort allt? Eller början för dig som har huvudet på skaft och vill drillas i vår magiska internutbildning? 

Maila emma@jonkoping.pinchos.se eller stick in huvudet, sträck fram handen och visa dig på plats i restaurangen. 

Vi kör intervjuer och provjobb löpande - sök omgående!

Tjänster: Kock / köksbiträde
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skickas till info@jonkoping.pinchos.se eller lämnas på plats


PINCHOS ÖSTERSUND - HELT NY STYRKA!

Under våren 2017 öppnar Pinchos äntligen i Östersund. Inför premiären söker vi nu efter en helt ny styrka och söker talanger till allt från restaurangchef, köksmästare, barchef & hovmästare till servis, bar- och kökspersonal. 

Chefspositioner: För att passa i en av de ledande positionerna tror vi att du är en noggrann person med hög ambition som brinner för service. Du har några års erfarenhet av branschen och är van vid att ta ansvar och leda. Erfarenhet är meriterande då du söker någon av dessa tjänster, men vi kommer att lägga väldigt stor vikt i vem du är som person. 

Övriga positioner: Du brinner för service, är stresstålig och förstår vikten av att minsta detalj sitter. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande, utbildning ges löpande och inför premiären. 

Frågor besvaras av Tobias Lindqvist 0766103095 / tobias@sundsvall.pinchos.se .


PINCHOS Linköping - KOCK & SERVISPERSONAL

Pinchos Linköping söker nu både en kock och härlig servispersonal!

Kock: Heltid, tillträde enligt överenskommelse. Att du har bakgrund som kock är för denna tjänst ett krav. För dig som är engagerad finns alla möjligheter att vara med och påverka en av Linköpings mest välbesökta restauranger. Du trivs i ett högt tempo och passar bra ihop med både gäster och kollegor.

Servispersonal: Deltid/heltid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med service, men absolut viktigast för att passa på Pinchos är att du trivs tillsammans med människor, i ett högt tempo och har den rätta attityden.

Intervjuer kommer ske löpande, sök därför omgående.

Tjänster: Kock & servispersonal
Omfattning: Heltid/deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skickas till info@linkoping.pinchos.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Frågor besvaras av Magnus Nystrand på magnus@linkoping.pinchos.se


Pinchos Halmstad - Kockar & servispersonal

Pinchos Halmstad söker nu både kockar och servis-personal på deltid, som framåt sommaren kommer gå över i mer eller mindre heltid enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet men absolut viktigast är att du trivs tillsammans med människor, i ett högt tempo och har rätt inställning till service.

Sök redan idag och bli en del av vårt härliga gäng!

Tjänster: Kockar & servispersonal
Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skickas till info@halmstad.pinchos.se


Pinchos Heden, Göteborg - Kock (utbildning/erfarenhet krävs ej)

Nu behöver vi kockar till Pinchos Heden som ligger centralt i Göteborg! Hos oss har vi en löpande utbildning internt så din yrkesbakgrund är inte av största vikt för oss. Kanske har du jobbat som kock förut, kanske vill du testa på något helt nytt. Viktigast är att du tycker om att jobba och prata med människor, tycker om fart och fläkt, inte har något emot att jobba kvällar och helger och jobbar bra i team.

Intervjuer sker löpande - sök idag!

Tjänst: Kock
Omfattning: Heltid/enl överenskommelse
Tillträde: Omgående
Ansökan: Skickas till evelina@pinchos.se

Frågor kan du ställa till vår köksmästare Evelina via mail: evelina@pinchos.se .


Pinchos Borås - kock

Fr.o.m. mars är vi i behov av en ny kock på Pinchos Borås - nu är frågan vilken stjärna som vill fylla platsen! Hos oss har vi en löpande utbildning internt så bakgrund är inte av största vikt för oss. Kanske har du en bakgrund som kock, kanske vill du testa på något helt nytt. Viktigast är att du tycker om att jobba och prata med människor, tycker om fart och fläkt, inte har något emot att jobba kvällar och helger och jobbar bra i team med oss andra på Pinchos Borås.

Intervjuer kommer ske löpande, sök idag!

Tjänst: Kock
Omfattning: Heltid
Tillträde: Mars, enl överenskommelse
Ansökan: Skickas till linda.tauriainen@boras.pinchos.se

Frågor kan du ställa via mail: linda.tauriainen@boras.pinchos.se eller telefon/sms: 0723581166.


PINCHOS KARLSKRONA - KÖKS & BARCHEF,  SERVIS- BAR- & KÖKSPERSONAL

Under våren 2017 öppnar Pinchos äntligen i Karlskrona. Inför premiären söker vi nu efter en helt ny styrka och söker talanger till allt från köksmästare, barchef & hovmästare till servis, bar- och kökspersonal.

Chefspositioner: För att passa i en av de ledande positionerna tror vi att du är en noggrann person med hög ambition som brinner för service. Du har några års erfarenhet av branschen och är van vid att ta ansvar och leda.

Övriga positioner: Du brinner för service, är stresstålig och förstår vikten av att minsta detalj sitter. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus. Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande, utbildning ges löpande och inför premiären.

Tjänster: Köksmästare, barchef, hovmästare, servis, bar- & kökspersonal
Omfattning: Heltid/deltid/extra
Tillträde: Våren 2017, enligt överenskommelse
Ansökan: Skickar du till info@karlskrona.pinchos.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.