Nu lanserar Pinchos sin nya app och befäster sin roll som Sveriges första app-restaurang. Förutom en självskriven funktion för betalning direkt i mobilen är den nya appen bättre anpassad för den specifika användaren och inkluderar ett generöst bonussystem.

FLER RESTAURANGER STÄLLER HÖGRE KRAV

Pinchos växer. I början av året öppnade Pinchos en femte enhet i Örebro och under maj kommer vi se ytterligare premiärer runtom i Sverige. I slutet av 2015 kommer Pinchos-kedjan bestå av ett femtontal restauranger med nytillskott i bland annat Malmö, Karlstad och Enköping - en utveckling som ställer höga krav på att tekniken funkar och håller högsta nivå.

I samarbete med Silent Order lanserar Pinchos nu sin nya app. Bland de nya funktionerna finns möjligheten att betala direkt i appen, bättre överblick på beställningar, samt ett generöst bonussystem.

Vi har länge strävat mot att implementera en betalfunktion direkt i appen. Det har känts som ett självklart nästa steg i rollen som Sveriges första app-restaurang. Bonussystemet är kanske mer överraskande, vi hoppas att gästerna ska gilla det!” säger Pinchos ägare Magnus Larsson.

Pinchos 2.0 med appbetalning och bonussystem

BETALA MED APPEN

Sedan starten 2012 har man som gäst på Pinchos skött bordsbokning och beställning av mat och dryck via en app i sin egen mobiltelefon. Nu kommer den sista och kompletterande biten, nämligen möjligheten till appbetalning.

Förutom att det gör restaurangbesöket ännu smidigare för gästen bör det även minska antalet kontanter i kassorna, öka säkerheten och samtidigt göra rum för ännu bättre och snabbare service”, berättar Pinchos andra ägare Fredrik Mattson.

SAMLA BONUSPOÄNG

Till betalningslösningen är appens andra stora nyhet kopplad. De som väljer att betala via appen kommer nämligen kunna nyttja Pinchos nya bonussystem, där varje krona resulterar i ett poäng. Den ihopsamlade poängpotten går sedan att använda för gratistapas vid framtida Pinchos-besök.

Ytterligare ett sätt att bygga på bonuspotten är att tipsa vänner och bekanta om appbetalningen.

Tittar man på vår målgrupp består den till stor del av återkommande gäster. Gäster som dessutom gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Det nya bonussystemet är främst utvecklat med den här gruppen i åtanke. Vi hoppas på att kunna ge våra gäster ännu mer tillbaka.”, säger Fredrik.