Ny COO i Pincho Nation AB, varumärkesägare och franchisegivare till apprestaurangkedjan Pinchos, blir Helena Ahldén.

- Pinchos växer snabbt och Helena är en efterlängtad resurs till vårt redan dynamiska team. Hon kommer framöver att leda organisationen som supporterar våra franchisetagare och jobbar med driften av våra egna restauranger.” säger Magnus Larsson, VD Pincho Nation.  

Helena Ahldén kommer närmast från SSP – Select Service Partner, där hon haft tjänsten General Manager för västra Sverige och ledningsansvar för ca 300 anställda och 19 restauranger som utgörs av kända varumärken som Starbucks, Max och O’Learys. Helena har en bred erfarenhet från restaurangbranschens alla delar och kommer att få en central roll i Pinchos fortsatta utveckling och drift.

- Det ska bli otroligt roligt och en stor utmaning att få vara med och bidra till Pinchos fortsatt starka expansion. säger Helena Ahldén, tillträdande COO Pincho Nation. Med min breda erfarenhet av processer och struktur inom restaurangbranschen vill jag passionerat bidra till att bygga Pinchos starkare för framtiden.

Helena tillträder sin tjänst den 1 oktober.

För mer information, kontakta:
Magnus Larsson, VD Pincho Nation AB
magnus@pinchos.se  / 0706 - 86 55 00

Wilhelm Vintilescu, Styrelseordförande Pincho Nation
wilhelm.vintilescu@gmail.com  / 0707 10 80 05