Telia bloggar: Här är appen din servitör

"Genom att digitalisera restaurangbesöket har Pinchos-restaurangerna lanserat ett nytt sätt att gå ut och äta: gästen använder en app till allt från att boka bord och titta på menyn bestående av tapasrätter till att beställa sin mat och sedan också betala notan.

På plats i restaurangen plingar det till i mobilen när mat och dryck är klara, så att gästen själv kan gå och hämta den.

Det är just möjligheten att slippa påkalla personalens uppmärksamhet som är en av de stora vinsterna för gästerna, tror Magnus Larsson som är en av grundarna till Pinchos."

Läs hela artikeln här.

24 Blekinge: Succérestaurang närmar sig Blekinge

Redan i september kunde 24Blekinge.se avslöja att populära app-restaurangen Pinchos sneglar åt att etablera sig i Blekinge. Och nu kan man bekräfta att en etablering kommer allt närmare.

– Blekinge kan vänta sig att vi öppnar någon gång under nästa år, men jag kan inte säga mer än det. Det är inget som är 100 procent klart än, men vi har intresse från potentiella franchisetagare i flera orter, säger Caisa Lintunen, kommunikatör på Pinchos.

Läs hela artikeln här.

Publicerat om Pinchos Kristianstad

Restaurangen som är belägen på Östra Storgatan kommer öppna senast i mars, men förhoppningen är redan vid årsskiftet. Det kommer bli en stor restaurang med ungefär 120 platser.

– Vi kommer anställa upptill 15 personer, med tio heltidsanställda. Vi kommer börja söka snart. Nu när allt är klart, så är det bara att trycka på knappen och köra, säger ägaren Allan Schwech.

Läs hela artikeln här.

Ekuriren: Restaurangen Pinchos ska bli störst i Eskilstuna

"Den snabbväxande restaurangkedjan Pinchos kommer till Eskilstuna. I konceptet ingår bland annat att gästerna beställer sin mat via en app, i stället för att använda den mer traditionella beställningsformen servitör.

Eskilstuna har varit i moderbolagets sikte länge, och nu är det till slut dags.

– Eskilstuna har varit en naturlig och prioriterad stad för oss, det är absolut tillräckligt stort för att stödja en Pinchos, säger Magnus Larsson, etableringsansvarig på företaget som öppnat trettio restauranger Sverige under de senaste tre åren."

Läs hela artikeln här >>

ST om premiären på Pinchos Sundsvall

På tisdag 19/7 är det dags för premiär på Pinchos i Sundsvall och Sundsvall Tidning har intervjuat vår franchisetagare Tobias inför öppningen.

– Det är lite nervöst, och en bra pirrighet. Öppningen är något man gått och längtat efter i snart ett år, så det känns väldigt bra att det är dags nu. Det är en dröm jag haft sedan jag var liten, att öppna egen restaurang.

Pinchos utsedd till bästa dejtingrestaurang

Enligt en undersökning som nyligen gjordes på uppdrag av dejtingsajten Match.com tycker singlarna i Västra Götaland att Pinchos är den bästa restaurangen för en dejt i området.

Vi på Pinchos tackar ödmjukast för det fina utlåtandet och önskar alla turturduvor lycka till i jakten på kärlek.

Peace, love and Pinchos!

24kalmar om Pinchos i Kalmar

Det är bara bygglovet som saknas innan Handelsbankens gamla lokaler på Kaggensgatan kommer att förvandlas till en app-restaurang. Pinchos som restaurangkoncernen heter är världens första app-restaurang och finns i ett 20-tal städer i Sverige sedan tidigare. Nu är det Kalmars tur att få ta del av det populära konceptet.

Läs hela artikeln här.

Hotellrevyn: På Pinchos gör appen jobbet

"På restaurangkedjan Pinchos är tekniken ingen nymodighet, utan en av grundstenarna. Konceptet bygger på att gästerna laddar ner restaurangens egen app till sin smart­phone, och sedan gör hela jobbet själva. Nästan i alla fall.

Pinchos kallar sig Sveriges, kanske världens, enda app-restaurangkedja. Den första restaurangen öppnade 2012 här i Göteborg. I dag finns det 18 stycken, utspridda över landet. Den här, vid Heden i Göteborg, är det nyaste tillskottet.
– Gästerna bokar bordet, de beställer från menyn och när maten är klar får de en pushnotis, då går de och hämtar den. Sedan betalar de via appen. Men de slipper diska, säger Magnus Larsson som är etableringsansvarig."

Läs hela artikeln här.

VXO NEWS om att Pinchos öppnar i Växjö

Med sina smårätter med mat från hela världen har Pinchos blivit en populär restaurang i Sverige. I sommar öppnar kedjan upp en ny restaurang, den här gången ovanför Umami Monkey på Storgatan i Växjö.

– Växjö är en stad som vi har prioriterat sedan länge och det har varit viktigt för oss att etablera oss i Växjö, säger etableringsansvarige Magnus Larsson.

Läs hela artikeln här.

Pinchos vinner Framtidens Franchise på Frannygalan

Foto från Svensk Franchises Facebook-sida.

Varje år anordnas Frannygalan av organisationen Svensk Franchise. I år blev Pinchos inför galan nominerade i kategorin Framtidens Franchise och i helgen var våra delägare Magnus och Jessica Ekelöf Larsson på plats och fick ta emot priset.

Motivering: För ett mycket genomarbetat koncept som drar nytta av senaste teknik och dess funktioner och samtidigt ger gästen ett gott värdskap och bra matupplevelse. Trots fokus på teknik står gästupplevelsen i centrum för denna kedja som har mycket god tillväxtpotential.

Västerbottens-kuriren om Pinchos etablering i Norrland

"Pinchos kallar sig världens första app-restaurang och startade i Göteborg 2012. Gästen gör i princip gör allt via en app i sin telefon: bokar bord, beställer mat och betalar notan. Ett lyckat koncept, har det visat sig......

Pinchos finns på drygt 20 ställen i södra Sverige, och nu öppnar ungefär en ny restaurang varje månad. Norrland har dock i princip varit en vit fläck på Pinchos-kartan."

Läs hela artikeln här.

NT om öppningen av Pinchos i Norrköping

Nyligen gick vi ut med nyheten att Pinchos under början av 2016 kommer öppna i Norrköping. Såhär säger Emelie Fredriksson till NT om att öppna Pinchos.

– Både jag och syrran har jobbat på Pinchos i Göteborg och i Linköping, och nu när vi flyttade hem till Norrköping så kände vi att vi saknade ett Pinchos här och att vi ville starta det själva. Det finns ingen liknande restaurang i Norrköping och vi tror verkligen att det finns en efterfrågan.

Läs hela artikeln här.

HD: Gott till rimling peng på app-restaurang

helsingborg.jpg

"En restaurang där det krävs att minst en gäst i sällskapet laddar ner en speciell app i sin smarta telefon för att man ska kunna beställa – funkar det verkligen?

Svaret är otvetydigt ja. Och det går dessutom utmärkt!" inleder HD.se sin recension från Pinchos i Helsingborg. Läs hela artikeln här.