Señorita Pinchos' Fun Sharing Appetizers

Det pratas mycket om det här med "storytelling". Allt och alla ska ha en story. Vi på Pinchos vill förstås inte vara sämre - naturligtvis ligger det en rustik story och skvalpar i vår periferi också. Med det sagt kan vi stolt presentera storyn om Señorita Pinchos. 

Circus master

Har du hört berättelsen om señorita Pinchos? Den unga kvinnan som mot sin fars vilja begav sig ut i världen för att uppleva fjärran kulturer och kök. Hon som slog följe med en sprakande, brakande samling udda figurer och sagolika karaktärer i en cirkus.

- Jag lagar maten! slog señorita Pinchos fast då hon fick syn på cirkusen som uppenbarade sig på tågstationen.

- Excelente! utbrast cirkusdirektören och hjälpte Pinchos ombord på sitt livs resa.

Varje natt efter varje föreställning slöt cirkusen samman. Cirkusdirektören med frack och hög hatt, ballerinan med de milslånga benen och den flygande elefanten - alla samlades de för att njuta av de läckra smårätterna som señorita Pinchos lagade. Man skrattade, sjöng och delade broderligt på maten, som utgjorde en salig blandning av olika kulturer. Alla hittade de något som kändes som hemma.

Tillsammans bildade de udda figurerna en cirkusfamilj, i vilken de nattliga festmåltiderna utgjorde navet. Smårätterna fick namnet Pinchos - fun sharing appetizers.

VÄLKOMMEN TILL CIRKUSEN

Minnet av cirkusfamiljen och señorita Pinchos lever fortfarande vidare. I våra lummiga restauranger sluter alla möjliga figurer upp om kvällarna för att skratta, umgås och tillsammans njuta av hela världens matkultur.

Kom och gör oss sällskap. Välkommen till cirkusen!

The Circus Family