Appen


Sedan starten 2012 har Pinchos varit Sveriges första och enda app-restaurang. Hos oss sköter du helt enkelt bordsbokning, menysurfing och beställning via en app i din egen mobiltelefon. Du kan även betala notan med appen och samtidigt samla bonuspoäng i vårt bonussystem.

 

 

1. Ladda ner & boka bord

Börja med att ladda ner vår app och boka bord på närmsta restaurang. Appen finns tillgänglig för iPhone i App Store och Android i Google Play

Bokningsbekräftelsen får du på sms och eventuella önskemål, ändringar eller avbokningar lämnas direkt via vändande meddelande.

 
 

 

2. Kolla in menyn

På plats hos oss hittar du hela menyn i appen. Allt från smarriga drinkar till aptitretande smårätter är presenterade med bilder och eventuell allergiinfo för att du ska veta precis vad det är du beställer.

 
 

 

3. Dags att beställa

När du känner dig nöjd med din beställning trycker du på “Beställ”, knappar in din personliga bordskod och skickar iväg den.

Ett tips är att beställa i omgångar - du kan beställa hur många gånger du vill!

 
 

 

4. Välkommen till luckan!

När din mat och dryck är färdig plingar det till i mobilen och du är välkommen fram att hämta den. Maten hämtas i luckan vid köket och drycken i baren.

 
 

 

5. Betala via kyparen eller appen

När hunger och törst är ett minne blott och du känner dig redo att betala kan du välja att tillkalla kyparen eller betala direkt i appen.

Du som väljer det senare alternativet samlar samtidigt ihop en Pinchos-bonus, som kan nyttjas för gratistapas vid framtida besök.