- Pinchos öppnar i Sälen

Snart har du möjlighet att besöka din favoritrestaurang även under vinterns fjällsemester. I slutet av december öppnar vi nämligen i Sälen. 

Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och här finns skidåkning för alla typer av åkare. Mitt bland skidbackar, liftsystem och stugbyar ligger Sälfjällstorget och Sälenstugan, en lokal som länge huserat olika typer av restauranger. Just nu håller vi på att bygga om den till en riktig Pinchos-restaurang med allt vad det innebär, du vet ju precis vad vi menar. 

Bokningen är öppen!
Restaurangen kommer att öppna i slutet av december, precis lagom till vintersäsongen. Du kan redan idag boka bord från mitten av januari. Bokar gör du som vanligt direkt i appen eller på pinchos.se. Väl på plats kan du bara bege sig ut i backen utan att behöva bekymra dig över dagens middag. Och om du inte kan hålla dig är det bara att kolla menyn i appen och börja planera vad som platsar på kvällens planka.

Fotograf: Gustaf Adolfsson

Fotograf: Gustaf Adolfsson